Hotel Predeal 4 stele

Alegerea ideala in orice anotimp pentru un concediu reusit

Hotel Elexus este fostul Hotel Predeal, cu traditie inca din 1963, si din 2020 de cand a fost renovat si modernizat complet, ofera conditii de cazare de 4 stele si acces gratuit la piscina exterioara pentru clientii hotelului. Aflat la doar cateva minute de partia de schi, fostul Hotel Predeal de 4 stele este locatia perfecta in orice anotimp, fiind apreciat atat de iubitorii sporturilor de iarna, cat si de cei care prefera drumetiile montane.

De ce sa vii la Elexus daca vrei un hotel in Predeal de 4 stele?

Daca esti un iubitor al muntelui, sigur vei fi incantat de un concediu la un hotel in Predeal de 4 stele precum Elexus. Iata ce ne recomanda ca fiind gazda perfecta pentru tine:

  • Hotelul nostru a fost modernizat complet in 2020 si in prezent ofera conditii si dotari moderne tuturor oaspetilor sai: SPA, hidroterapie in jacuzzi, haloterapie, masaj, sauna, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, etc;
  • Hotelul este pozitionat intr-o locatie de vis, fiind inconjurat de padure. Suntem usor de gasit si de aici poti ajunge in doar cateva minute pe partia de schi Clabucet sau poti incepe trasee montane de dificultati variate;
  • La Restaurantul Noir care tine de hotel poti sa te bucuri de preparate savuroase din bucataria internationala;
  • Toate camerele single sau duble si apartamentele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, TV SMART Ultra HD, telefon, minibar, aer conditionat, incalzire centralizata, seif, uscator de par. Mai mult, apartamentele speciale beneficiaza si de terasa cu iesire in gradina hotelului.
  • Toti clientii nostri au acces gratuit la piscina hotelului in timpul programului de functionare a acesteia;
  • Practicam preturi rezonabile si iti oferim un discount daca faci rezervarea direct de pe site.

Alege un hotel in Predeal de 4 stele si bucura-te de toate facilitatile.

Elexus te asteapta cu servicii de top in orice anotimp!

Facilitati de cazare la hotel Predeal 4 stele

Indiferent daca vii singur sau insotit, in cuplu, in grup sau cu familia, la Elexus vei beneficia de toate facilitatile de cazare pe care le poate oferi un hotel in Predeal de 4 stele. Ai acces gratuit la piscina, poti merge la SPA pentru sauna, masaj, hidroterapie sau haloterapie, poti lua masa in Restaurant Noir sau pe terasa acestuia sau te poti bucura de gradina hotelului.

Atat camere single si duble, cat si apartamentele standard si cele speciale au dotari moderne necesare pentru un concediu reusit. De asemena, sunt confortabile si majoritatea au vedere catre padure.

Alege un hotel in Predeal de 4 stele si bucura-te de toate facilitatile.

Elexus te asteapta cu servicii de top in orice anotimp!

SPA la hotel Predeal 4 stele

Ce poate fi mai relaxant decat sa te relaxezi la un SPA dupa o zi de schiat sau o drumetie solicitanta pe munte?

Daca ai ales un hotel in Predeal de 4 stele cu SPA, precum Elexus, vei putea beneficia de masaj, sauna, hidroterapie in jacuzzi sau haloterapie. Totodata, ai acces la piscina exterioara care este incalzita pe toata perioada anului.

Hotel Predeal 4 stele cu piscina exterioara

Indiferent daca esti in cuplu, in grup sau cu copiii, un concediu la Elexus, un hotel in Predeal de 4 stele cu piscina exterioara incalzita, este intotdeauna o alegere inspirata. La munte vremea este capricioasa si, daca vei avea posibilitatea de a merge la piscina, in zilele nefavorabile nu va trebui sa stai inchis in camera. Astfel, concediul va fi unul placut, indiferent de vreme sau de anotimp. Cei mici nu se vor plictisi iar adultii se pot relaxa de minune in apa incalzita in piscina care ofera vedere la o priveliste superba.

Hotel Predeal 4 stele - Restaurant Noir

Ca sa nu iti mai faci griji in legatura cu mesele pe care le vei servi in concediu, alege un hotel in Predeal de 4 stele care are propriul restaurant. Elexus, de exemplu, isi rasfata oaspetii cu preparate din bucataria internationala la Restaurantul Noir.

Masa se poate servi in interior sau pe terasa, iar semineul si maslinii naturali creeaza un ambient placut si plin de stil, ideal pentru o masa in familie sau pentru o cina romantica.

Preturi pentru cazare la un hotel in Predeal de 4 stele

Preturile la un hotel in Predeal de 4 stele variaza in functie de tipul de camera care poate fi single sau dubla, sau de tipul de apartament care poate fi standard sau special, cu iesire in gradina. De asemenea, se poate opta pentru cazare cu mic dejun, pretul fiind diferit.

Insa, toti cei cazati la Elexus beneficiaza de acces gratuit la piscina exterioara si se pot bucura de conditii de cazare moderne, confort deplin si preturi rezonabile. Pentru ca vrem ca toata lumea sa se simta ca acasa, oferim facilitati de divertisment atat pentru copii, cat si pentru adulti, dar si servicii de top.

Alege un hotel in Predeal de 4 stele si bucura-te de toate facilitatile.

Elexus te asteapta cu servicii de top in orice anotimp!

Vrei cazare la un hotel Predeal 4 stele? Te asteptam la Elexus cu toate facilitatile!

Pentru o vacanta de vis, alege un hotel in Predeal de 4 stele. Elexus este dotat cu piscina, restaurant, bar, SPA si facilitati diversificate de relaxare si te asteapta cu preturi rezonabile.

Pentru mai multe detalii sau pentru rezervari, ne poti contacta non stop la receptie la telefon +40752 050 420 sau poti suna la departamentul de rezervari intre orele 09:00 – 18:00 la telefon +40752 050 447. Daca preferi sa comunicam in scris, ne poti trimite un email la adresa predeal@elexus.ro si, daca vrei sa ne cunoastem, te asteptam la hotel care se afla pe Strada Muncii, nr. 6, Predeal. De asemenea, poti alege sa faci o rezervare pe site si vei beneficia de o reducere.

Asigura-ti si tu un concediu de vis la munte si fa rezervare la Elexus, un hotel in Predeal de 4 stele. Astfel, vei beneficia de confort, dotari moderne, servicii ireprosabile si conditii excelente. Te asteptam la noi! 

Translate »